Powered by Blogger.

Thursday, September 1, 2011

ghaye oghang bandor

asssalamualaikum.
hello hello!
saya di sini ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada seluruh umat islam yang berpuasa sahaja.yang xpose tak payah nak raya sangat lah k.

dah raya ke-3 baru aku ade mood nak mengucapkan selamat hari raya. sebab musababnya kerana aku rase  mood raya aku dah hilang.ghaya oghang bandor amat memboringkan. nothing okeh..zero.

nak kampong nak kampong nak kampong nak kampong nak kampong


selepas memboringkan diri selama dua hari yakni raya pertama dan raya kedua,maka kami sungguh berdukacita.lantas kami merancang untuk berhari raya bersama sungai sungai nil di bandor. akhirnya,selepas mendapat bantuan dari auntie kami yang cool,maka kami terjumpa la satu sungai yang super duper cool, iaitu sungai belaakaaaaaaaaaaaaaaaaaangggg zoo. *bukannya belakang zoo sangat pon,nun joh dibelakang zoo.tuh yang A dipanjangkan.

tenterenggggggggggggggggg....




ni la pondok usang kitorang

sebelom mandi isi perot dulu,bagi tenggelam siket

tuu diaaaaa

bersama hero malaya 'lah sangat'

jejaka jejaka

okeh!cepat bawak angah g kat air terjun

ninonino..ke tepi sume ke tepi..

hip hip horrayyy!

ini kisah raya kami oghang bandor,kisah ANDA???

3 comments:

Xygpu Xapoh September 1, 2011 at 5:57 PM  

hahahaha...selamat..selamat..!

kiki,  September 2, 2011 at 3:33 AM  

nape awk pun pakai pelampung :p ringan sgt?

blkg zoo negare ek?.

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas