Powered by Blogger.

Monday, May 2, 2011

geli gile bhaii!

huarghhhhhhhhhhhh!!!!
*beginilah rupe aku ketike terkejut*
over sudaaaaa kau meklah.. :p
tensen haku nengok kumpulan baru nih.. wat the *&^*!!!
masalah hape ah ngan orang melayu sekarang.xde identiti langsong!
hasyek nak meniru gaye orang je...

kalu orang klantan dye cakap ceni tau 
"natang apo la sepni,muko kalu comel buleh kiro"
kau rase hebat sangat la???
muke kalu hot macam kumpulan super junior uh aku bole tahan lagi..
nih muke ala ala orang asli terlepas ke bandar
bole jalan laaaa wei...
aku tak paham konsep korang hape sebenarnye..


 kan lebey bagus kalau begini :

dengar tuh kumpulan 24/7
baek kau pergi bertaubat la

 ni satu lg group betinas gedik tahap ulat sampah

 
haaa!!!jangan nak tatap lame sangat la peha pompuan2.
dosa tau x dosa?
nih lagi satu aku nak membebel
badan kalau tinggi melampaaiii chantek umpama girls generation xpe la ugok
nih x,badan umpama doraemon.
nak kate tinggi tak la jugak...
ade hati nak tiru kumpulan korea..
ehhhhh,,puhlis laaaa!!
terseksa jiwe aku nengok korang..

name kumpulan pon gula gula..bapak kampung gle nama
cube buat name aiskrim ke,cekodok ke hape ke..itu pon nak kene ajar...

suda suda, jangan nak emo sangat la kau meklah.mengucap siket. :p
sekian,berite geli geli mesia.

1 comments:

nabilah May 2, 2011 at 6:02 AM  

hahaha!!sokong sokong..gile geli ar..siyes wehh tu group org asli ke???sebijik rupe cam kat utan pahang kot=D

tu lah manusia bile terlalu taksub dgn dunia + rasa nak glamour yg merajai jiwa..keh3

berubahlah kalian..sedih tol tgk

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas