Powered by Blogger.

Sunday, July 3, 2011

rezeki jangan ditolak

salam selamat petang.
bersyukur ke hadrat ilahi di atas limpahan kurniaan nya yang sangat luas.
cewahhh!ayat  macam nak memulakan tazkirah.tak salah kan nak memuji tuhan.
memandangkan aku tak ade apa apa nak buat petang nih, maka aku berniat untuk conteng menyonteng blog aku yang tak seberapa sangat ni.

sempena dengan tahun 2011 ini,aku dapat dua hadiah yang amat lah berharga bagi aku.aku dapat laptop dari umi dan dapat fon dari abah.ribuan terima kasih pada kedua dua insan tersebut.

untuk umi,terima kasih banyak banyak bagi ila laptop sempena nak masok main camp this coming sem.semangat umi carikan laptop untuk ila..tatau nak balas macam mane.orang cakap,jasa ibu tak akan terbalas dengan wang ringgit.tapi cukuplah dengan menjadi anak yang dengar kata..kan umi kan? i.allah ila cuba jadi yang terbaekkkk..

henfon pulak aku dapat waktu hari bapa ari tuh.bagos kan..sempena hari bapa,maka anak bapa mendapat hadiah dari bapanya.well done meklah.jarang betol orang nak buat macam tuh.patot nya anak yang bagi hadiah kat bapa,tapi ni terbalik.itu tandanya kau sangat istimewa abah. : )

terima kaseh umi

terima kaseh abah

-pesanan iklas dari penerbit-

6 comments:

ZalikhaZaini July 3, 2011 at 2:12 AM  

ouhhooo.....die da pakai xperia..haha nk pinjam!

ila July 4, 2011 at 12:54 AM  

hahaha..bole2...enset aku tak semahal enset kau ekha oiiii~

Anonymous,  July 5, 2011 at 1:20 AM  

best dia..semua benda farent boleh beli tuk dia..

nuranisasyuraahmadrizaniff July 5, 2011 at 1:42 AM  

huyooo ! xperia dohhh ! henset lame mne ? haha.

ZalikhaZaini July 6, 2011 at 5:41 AM  

celah mane mhl nye der!! haha aku pakai 3310 ajeh. bg hp lame kau kt aku tp aku nk colour hijau nye.hehe

hanim Nabilah July 8, 2011 at 5:54 AM  

woahh.laptop nset baru tuu.patut ar skang on9 guna mobile je kan..hik2

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas