Powered by Blogger.

Thursday, March 3, 2011

eh eh..kerja lah..!

La La La Laaa…
La La La La La Laaa…
La La La La La Laaa…
La La La La La Laaa…
La La La La La Laaa…
La La La La La Laaa…
La Laaa… La Laaa…
Ooh! Pening kepala
Memikirkan tak ada kerja
Tanam Anggur
Sijil diploma
Ah! Gantung didinding saja..
ape kehe kome nih..melalak nyanyi lagu mit ankel usin...petang tadi aku dpt berite yang hepi tapi xbrape nak hepi  sangat..aku bakal mengakhiri jawatan aku sebagai seorang peng'anggur terhormat.....next monday aku setat keje..owlalala....keje itu perbuatan.perbuatan itu kerja..bile ditranslatekan menjadi kerja@perbuatan.senang je kan belajo ngan aku??mudah itu senang.senang itu mudah..ahaa...suke suke..*oke,pedulikkan perempuan ini...*harap2 aku dapat kerja yang fun,yang x membosankan hidop aku.aku jenis cepat bosan ngan something..n moge2 dapat 'rakan kerja' yang best..hhoho..aku da la payah sket nak kamceng ngan mane2 pihak same ade kaom adam dan hawa..mak aih..problem masalah btoi la kau nihh....sokay la wei,pape hal pon..kite layann................~

takot itu takot..paham x??
mungkin aku perlu wat muke dua pohsen...

p/s : kawan2 aku da bising cik kembatolo dtg uia nak meminang melawat aku uia..
kepade k.hanim n ekha,sebbek aku x semangat g jadi pakgad nak tunggu kedatangan dye kat main gate uia.tadi tesempak ngan  dak kembo tuh,tapi jeling2 je la..cover macho...kang wat malu jek..*sile pecaye,no kompromi* :p

5 comments:

shaqira afina March 3, 2011 at 7:15 PM  

cantik nyee belog awakk.aww awww !! (:

nabilah March 3, 2011 at 7:55 PM  

hahha..pahsan tol.tempeleng nak
har har har
eh awak keje ape..cecite cecite

ila March 3, 2011 at 8:22 PM  

qira : hahaha..blog awk pon shantekkk
k.nem : ki3..keje itu perbuatan.perbuatan itu kerja..ta phm lg ke??hahha..kerja yang halal itu yg pasti...

bdx stokin pelangi,  March 3, 2011 at 9:04 PM  

bajet jupo wei .. C(=
stres stres !!
ni mslh problem !!!
ahhaahhahaha

ila March 4, 2011 at 12:16 AM  

gile gile name budak stokin pelangi...hahahahaaa...tapayah nak stresss sgt laa...haha

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas