Powered by Blogger.

Saturday, June 11, 2011

friend'sphenomena =)



hai kak hanim!!
selamat datang ke meklah
hahaha..amacam dada???ada rasa itu jantung dup dap dup dap?
rilek la..orang just nak wish kat awak all the best untok inteview edu
semoga awak lulus dan berjaya untuk mengejar cita cita awak
kite mane boleh nak tentukan masa depan awak.kan kan kan??
so,kite tak halang pon la awak nak amek edu..
go on my darlingggg..
nak tido da.bai.


1 comments:

hanim Nabilah June 11, 2011 at 9:38 AM  

woahhh!nak komen ape ea??

terharu plus pluslah camni(maksudnye sgt sgt)

terima kasih sudi wat entry khas untuk sy(sambil kesat ingus yg meleleh di mata,eh silap di idung)

sy sgt suka ayat dalam petak tuh,,sgt bermakna..syukran my dear(sekali lagi menahan air yg sdg berenang2 di tubir mata)

terima kasih atas doanya,,sy syg awak sgt2 walopon ape yg terjadi(cehwah,,pinjam ayat drama mana ntah.TAPI!i really mean it!)

cop!ade ke org komen berjela camni..hmm tapelah ni entry khas tuk sy kan:D

setakat ni dulu lah,len kali kalo rasa nak menaip lagi kite komen lagi ea:p

akhirul kalam...uhibbuki fillah my twin(name) ^__^

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas