Powered by Blogger.

Thursday, April 14, 2011

cuak jugak la

hari punye hari tunggu result aku.lastly,da dapat tau keputusannye.haja mesej pagi tadi cakap aku da lepas.alhamdullillah,syukur tak terkire sangat2..memang x tipu ah aku takleh tido malam tadi.sangat la risau...
setiap kesulitan ade kemudahan meklah.bile ade je ujian yang allah bagi,tu tandenye dye nak ingatkan kau.dye nak tegur kau.mungkin kau ade silap kat mana2 part.

memang nak belajor bukannye mudah.kau mesti ade jatoh naik time belajo.beby yang baru nak belajo jalan pon akan jatoh dulu sebelom dye pandai bejalan..xdenye orang belajar2 terus pandai..paham nabilah!!??jadi,di sini saye nak ingatkan nabilah bahawa setiap yang jadi uh ade hikmahnye.allah nak suroh kau jadi lebih rajin dan fokus bile belajo.jangan hasyek nak maen 24 jam..


teharu sangat sangat.rase nak nanges.

p/s : banyak2 trima kaseh kat k.anim n haja sebab teman aku malam nak exam uh..

5 comments:

kiki,  April 14, 2011 at 7:35 PM  

alhamdulillah..tahniah meklah ;)

nabilah April 15, 2011 at 12:30 AM  

rasa nak nanges??dah meleleh air mata biru tu haa..haha

sama2 nabilah,small matter je:)

alhamdulillah.. ats usaha awak yg begitu tekun study:)

suka la kata2 sahabat nabi tu..thankz sharing:)

kwe :),  April 16, 2011 at 4:09 AM  

hee bgheh sajo !! gombak mnanti wei !! uwa !! :)) kwe ni xnentu ag

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas