Powered by Blogger.

Friday, April 8, 2011

tinggi dua inci pon mampu la

pon pon pon pon pon pon..
kereta kecil ku berbunyi..
marilah adek mari naek..
bole ku bawak jalan jalannn..

penah bawak kete takkk???rase macam mane kalau orang pndang hine tyme kau tgh syok sendri bile drive??oh demmm!!rase macam nak calarkan kete dye strett dari pungkok kete dye smpai la kepale kete..wa hott btoll kalu nak pandang aku mcm "hey budak,kau tak layak bawak kete la,turon turon".mintak kaki ke saudara???kau tak nampak ke kete aku mampu begerak dengan adenye driver macam haku..aku sampai la nak tekan brek kete...walopon kaki haku 2 inci je panjang tp maseh mampu lagi bawak family ngan kengkawan aku naik kete,selamat je kitorang g sane sini...siap drift tuhh..ahaaa..moral of this story : don't judge a person buy its height..oke,sile catat peribahase nih dlm diari masing2..

lagi satu nak hangin sket...jpj penah pesan kan..signal itu penting kan...??ingat x kawan kawan??haaa haaa...jangan nak wat lupe la...ce bukak buku yg kite ade test komputer uh..muke surat 34,ade pasal signal..kalu nak masok lorong bagi la signal der...ni x,maen bantai je masok..kang tesondol kete kau,mengamok satu dunia...pastu haku jugak kene pon pon  ngan orang belakang...tak ke kecik haty haku bile kene hon...haku xleh kene hon hon nih...rase macam..ohhh,kecik nye hati,pastu muke blushing2 sebab orang lain tgk..glamer jap...moral of this story : pandu cermat,kete selamat.

alkisah dolu2,aku salu la hamek adek balik dari sekulah an...naek ah motor sekuter...smpai je kat traffic light,kene la benti kan?maklom la,sebagai pemandu yang berhemah..perlulah sentesa mematuhi peraturan..tetibe rase macam weeewiit..weewwiitt..ade orang tgk kau ah meklah...alahai pakcik teksi kerepot*kalu naek ferrari xpe lah jugak*,jgn la pandang haku atas bawah...bole plak an usha tgk kaki aku tejengket nak jejak bumi...malu nyahh...badan haku bukan utk kau tgk ats bawah..langgar lari kang,baru tau..moral of this story : nak bawak motor,pakai lah kasot 16inci, nescaye kakimu akan sampai jejak dunia yang nyata.


nampak macam baby bawak kete ke ? -___-"

p/s : kecik kecik meklah pon,sume mampu buwat sendiri tau.sangat berdikari menyelesaikan masalah ketinggian.ahakkzz!
moto hidop meklah ntok taon 2011 :

"ketinggian tidak menghalang meklah utk bejaye"


1 comments:

nabilah April 9, 2011 at 9:02 AM  

haha..like gle entry ni..ye2 ketinggian bukan penghalang:)

  © Bella's copyright by meklah c:

scroll ke atas